- Bewaar

- Bewaar
Veggiebrochette met tomaat-watermeloensalade
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Premium pils Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30min.)
-
Snij de halloumi in de lengte in 2 en snij elk stuk in 4 blokjes. Snij de rode ui in 8 partjes.
-
Kook de orecchiette gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water, laat uitlekken.
-
Verwijder het velletje van de vegetarische worsten. Snij ze in 4 gelijke stukken.
-
Snij de helft van de ongeschilde watermeloen in driehoeken van 1 cm, schil de andere helft en snij in blokjes. Snij de smaaktomaten in partjes en snij de kerstomaatjes in 2.
-
Pluk het basilicum en snipper de helft fijn. Rits de tijm van de takjes en snipper fijn. Pers de citroen.
-
Prik afwisselend de stukjes worst, de halloumi, een chilipepertje en een partje rode ui op brochettestokjes. Bestrijk ze met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Maak de dressing: meng de tijm, de oregano en het fijngesnipperde basilicum onder het citroensap en 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Doe de pasta in een serveerschaal samen met de tomaten en de blokjes watermeloen. Meng er de dressing onder. Bestrooi met de Salad Topper Super Seeds en de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Bak de brochettes ± 4 min. aan elke kant op een warme barbecue. Klem de watermeloendriehoekjes tussen een klemrooster en gril 1 à 2 min. langs elke kant.
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Premium pils Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30min.)
-
Snij de halloumi in de lengte in 2 en snij elk stuk in 4 blokjes. Snij de rode ui in 8 partjes.
-
Kook de orecchiette gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water, laat uitlekken.
-
Verwijder het velletje van de vegetarische worsten. Snij ze in 4 gelijke stukken.
-
Snij de helft van de ongeschilde watermeloen in driehoeken van 1 cm, schil de andere helft en snij in blokjes. Snij de smaaktomaten in partjes en snij de kerstomaatjes in 2.
-
Pluk het basilicum en snipper de helft fijn. Rits de tijm van de takjes en snipper fijn. Pers de citroen.
-
Prik afwisselend de stukjes worst, de halloumi, een chilipepertje en een partje rode ui op brochettestokjes. Bestrijk ze met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Maak de dressing: meng de tijm, de oregano en het fijngesnipperde basilicum onder het citroensap en 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Doe de pasta in een serveerschaal samen met de tomaten en de blokjes watermeloen. Meng er de dressing onder. Bestrooi met de Salad Topper Super Seeds en de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Bak de brochettes ± 4 min. aan elke kant op een warme barbecue. Klem de watermeloendriehoekjes tussen een klemrooster en gril 1 à 2 min. langs elke kant.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Premium pils Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau