- Bewaar

- Bewaar
Veggiepasta met 4 groenten en pesto van veldsla
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in de lengte in 2 en snij vervolgens in schuine stukken.
-
Snij de champignons in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne repen.
-
Snipper de ui fijn.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Rasp 60 g cheddar.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg de paprikarepen toe en laat 10 min. stoven.
-
Kook de penne samen met de wortelen gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking van de penne). Kook de broccoliroosjes de laatste 4 min. mee.
-
Giet af en laat uitlekken. Meng er de champignons en de paprikarepen onder.
-
Pers de halve citroen en doe samen met de veldsla, de cashewnoten, de gepelde teentjes knoflook, 30 g geraspte cheddar en 1 dl olijfolie in een hoge maatbeker of in de blender. Mix fijn en kruid met zwarte peper. Meng onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over diepe borden en bestrooi met de rest van de cheddar.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in de lengte in 2 en snij vervolgens in schuine stukken.
-
Snij de champignons in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne repen.
-
Snipper de ui fijn.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Rasp 60 g cheddar.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg de paprikarepen toe en laat 10 min. stoven.
-
Kook de penne samen met de wortelen gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking van de penne). Kook de broccoliroosjes de laatste 4 min. mee.
-
Giet af en laat uitlekken. Meng er de champignons en de paprikarepen onder.
-
Pers de halve citroen en doe samen met de veldsla, de cashewnoten, de gepelde teentjes knoflook, 30 g geraspte cheddar en 1 dl olijfolie in een hoge maatbeker of in de blender. Mix fijn en kruid met zwarte peper. Meng onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over diepe borden en bestrooi met de rest van de cheddar.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny