- Bewaar

- Bewaar
Venkelsalade met wasabi, framboos en parelhoenspiesje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de parelhoenfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij in blokjes van ± 2 cm en rijg er 2 of 3 per stokje.
-
Verwijder de harde kern uit de halve venkel. Snij in heel fijne reepjes (hou enkele plukjes venkelgroen apart).
-
Voor de dressing: meng de wasabipasta met de frambozenazijn en plet er 2 frambozen in.
-
Bereiding:
-
Snij 8 frambozen in 2. Meng voorzichtig met de venkelreepjes en de tuinkers.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de parelhoenspiesjes 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de venkelsalade over glaasjes en breng op smaak met de dressing. Werk af met de parelhoenspiesjes en versier met het venkelgroen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de parelhoenfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij in blokjes van ± 2 cm en rijg er 2 of 3 per stokje.
-
Verwijder de harde kern uit de halve venkel. Snij in heel fijne reepjes (hou enkele plukjes venkelgroen apart).
-
Voor de dressing: meng de wasabipasta met de frambozenazijn en plet er 2 frambozen in.
-
Bereiding:
-
Snij 8 frambozen in 2. Meng voorzichtig met de venkelreepjes en de tuinkers.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de parelhoenspiesjes 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de venkelsalade over glaasjes en breng op smaak met de dressing. Werk af met de parelhoenspiesjes en versier met het venkelgroen.