- Bewaar

- Bewaar
Verfijnd surprisebordje met wildpastei en duo van ham
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Réserve Gérard Bertrand A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de korsten van het rozijnenbrood en snij elk sneetje in 4 vierkante stukken.
-
Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller in lange brede linten en rol ze op tot torentjes.
-
Snij de parmezaan in schilfers met een dunschiller.
-
Snij de ongeschilde vijgen in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Besmeer de wrap met de ricotta en kruid met zwarte peper. Verdeel er de gekookte ham met truffel over en bestrooi met de gemengde scheuten.
-
Rol strak op, doe er vershoudfolie rond en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Meng de veldsla met de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met zwarte peper en zout en meng goed.
-
Verdeel de veldsla over de sneetjes rauwe ham en rol strak op.
-
Snij de wildpastei in even grote stukken als de stukjes rozijnenbrood. Leg op 8 stukjes rozijnenbrood een stukje pastei. Verdeel er het konfijt over en leg er nog een stukje rozijnenbrood op.
-
Snij de wrap in 8 gelijke stukken (snij er eerst de randen af).
-
Afwerking:
-
Leg de rozijnenbroodjes op de borden. Leg er een stukje vijg en een hamrolletje naast.
-
Schik een torentje komkommer en een stukje wrap in het midden van de borden. Bestrooi met de parmezaan en de pijnboompitten. Werk af met enkele druppels balsamicocrème.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Réserve Gérard Bertrand A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de korsten van het rozijnenbrood en snij elk sneetje in 4 vierkante stukken.
-
Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller in lange brede linten en rol ze op tot torentjes.
-
Snij de parmezaan in schilfers met een dunschiller.
-
Snij de ongeschilde vijgen in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Besmeer de wrap met de ricotta en kruid met zwarte peper. Verdeel er de gekookte ham met truffel over en bestrooi met de gemengde scheuten.
-
Rol strak op, doe er vershoudfolie rond en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Meng de veldsla met de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met zwarte peper en zout en meng goed.
-
Verdeel de veldsla over de sneetjes rauwe ham en rol strak op.
-
Snij de wildpastei in even grote stukken als de stukjes rozijnenbrood. Leg op 8 stukjes rozijnenbrood een stukje pastei. Verdeel er het konfijt over en leg er nog een stukje rozijnenbrood op.
-
Snij de wrap in 8 gelijke stukken (snij er eerst de randen af).
-
Afwerking:
-
Leg de rozijnenbroodjes op de borden. Leg er een stukje vijg en een hamrolletje naast.
-
Schik een torentje komkommer en een stukje wrap in het midden van de borden. Bestrooi met de parmezaan en de pijnboompitten. Werk af met enkele druppels balsamicocrème.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Réserve Gérard Bertrand A.O.P. Languedoc