- Bewaar

- Bewaar
Vispapillotje met zoeteaardappelpuree
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukjes. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen elk schelvishaasje in 3 repen. Doe hetzelfde met de paprika's en de zalm.
-
Snij de citroenen in 2.
-
Neem 12 vellen aluminiumfolie en leg er telkens een vel bak papier op.
-
Pureer de zoete aardappelen en meng met de tomatentapenade, peper en zout.
-
Besmeer elke visreep met puree en leg er een rozemarijn takje, een reepje zalm en een reepje paprika op. Rol de vis op en steek eventueel vast met een prikker. Leg op een vel bakpapier en vouw goed dicht.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue:
-
Bak de papillotten 15 min. in het midden van een hete barbecue.
-
Gril intussen ook de citroenen 6 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de papillotten met het sap van de gegrilde citroenen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukjes. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen elk schelvishaasje in 3 repen. Doe hetzelfde met de paprika's en de zalm.
-
Snij de citroenen in 2.
-
Neem 12 vellen aluminiumfolie en leg er telkens een vel bak papier op.
-
Pureer de zoete aardappelen en meng met de tomatentapenade, peper en zout.
-
Besmeer elke visreep met puree en leg er een rozemarijn takje, een reepje zalm en een reepje paprika op. Rol de vis op en steek eventueel vast met een prikker. Leg op een vel bakpapier en vouw goed dicht.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue:
-
Bak de papillotten 15 min. in het midden van een hete barbecue.
-
Gril intussen ook de citroenen 6 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de papillotten met het sap van de gegrilde citroenen.