- Bewaar

- Bewaar
Warme chocolademelk met kaneel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de chocolademelk met het kaneelstokje en de helft van de vanillesuiker in een steelpannetje. Laat 10 min. trekken op een zacht vuur.
-
Klop intussen de room samen met de andere helft van de suiker op.
-
Haal het kaneelstokje uit het steelpannetje.
-
Giet de warme chocolademelk in een hittebestendig glas en werk af met de opgeklopte room.
Gebruik het kaneelstokje als lepeltje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de chocolademelk met het kaneelstokje en de helft van de vanillesuiker in een steelpannetje. Laat 10 min. trekken op een zacht vuur.
-
Klop intussen de room samen met de andere helft van de suiker op.
-
Haal het kaneelstokje uit het steelpannetje.
-
Giet de warme chocolademelk in een hittebestendig glas en werk af met de opgeklopte room.
Gebruik het kaneelstokje als lepeltje.