Warme chocolademelk met kaneel
Warme chocolademelk met kaneel

Warme chocolademelk met kaneel

Dessert
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 480 kcal
Vet 31 g
Verzadigd vet 20.9 g
Koolhydraat 39.2 g
Suiker 39.2 g
Vezel 1 g
Eiwit 10.5 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de chocolademelk met het kaneelstokje en de helft van de vanillesuiker in een steelpannetje. Laat 10 min. trekken op een zacht vuur.

  4. Klop intussen de room samen met de andere helft van de suiker op.

  5. Haal het kaneelstokje uit het steelpannetje.

  6. Giet de warme chocolademelk in een hittebestendig glas en werk af met de opgeklopte room.

Tip

Gebruik het kaneelstokje als lepeltje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de chocolademelk met het kaneelstokje en de helft van de vanillesuiker in een steelpannetje. Laat 10 min. trekken op een zacht vuur.

  4. Klop intussen de room samen met de andere helft van de suiker op.

  5. Haal het kaneelstokje uit het steelpannetje.

  6. Giet de warme chocolademelk in een hittebestendig glas en werk af met de opgeklopte room.

Tip

Gebruik het kaneelstokje als lepeltje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 480 kcal
Vet 31 g
Verzadigd vet 20.9 g
Koolhydraat 39.2 g
Suiker 39.2 g
Vezel 1 g
Eiwit 10.5 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal