Whiskey Sour
Whiskey Sour

Whiskey Sour

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de halve citroen (u hebt 3 cl sap nodig). Giet samen met de whiskey in een shaker.

  3. Voeg de rietsuikersiroop en het eiwit toe aan de shaker en schud 30 sec. goed door elkaar. Voeg de ijsblokjes toe en schud nog eens. Giet alles in een hoog, breed glas.

  4. Snij een reep van de sinaalsappelschil met een dunschiller. Vouw de zeste zodat de aroma's vrijkomen en wrijf er de rand van het glas lichtjes mee in. Snij daarna in fijne, lange reepjes en doe in het glas.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de halve citroen (u hebt 3 cl sap nodig). Giet samen met de whiskey in een shaker.

  3. Voeg de rietsuikersiroop en het eiwit toe aan de shaker en schud 30 sec. goed door elkaar. Voeg de ijsblokjes toe en schud nog eens. Giet alles in een hoog, breed glas.

  4. Snij een reep van de sinaalsappelschil met een dunschiller. Vouw de zeste zodat de aroma's vrijkomen en wrijf er de rand van het glas lichtjes mee in. Snij daarna in fijne, lange reepjes en doe in het glas.

Bekijk het recept digitaal