Wortel-tomatencouscous
Wortel-tomatencouscous

Wortel-tomatencouscous

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de wortelen en de snoeptomaatjes in stukjes.

  4. Snipper de koriander fijn.

  5. Bereiding:
  6. Kook de stukjes wortel en tomaat samen met 25 g couscous 15 min. in een bodempje water.

  7. Meng er de fijngesnipperde koriander en de plantaardige olie onder en mix fijn.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de wortelen en de snoeptomaatjes in stukjes.

  4. Snipper de koriander fijn.

  5. Bereiding:
  6. Kook de stukjes wortel en tomaat samen met 25 g couscous 15 min. in een bodempje water.

  7. Meng er de fijngesnipperde koriander en de plantaardige olie onder en mix fijn.

Bekijk het recept digitaal