Wrap met grijze garnalen
Wrap met grijze garnalen

Wrap met grijze garnalen

20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1/3 ongeschilde komkommer in stukjes. Prak 2 hardgekookte eieren fijn met een vork en meng met 2 eetl. mayonaise. Kruid met zwarte peper en 1/2 plantje fijngesnipperd bieslook. Verdeel de eiermengeling over 2 wraps (blijf ± 2 cm van de rand). Verdeel er de komkommer, 50 g veldsla en 150 g garnalen over. Rol strak op en laat rusten in de koelkast in vershoudfolie. Snij in stukjes en steek ze op een prikkertje.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1/3 ongeschilde komkommer in stukjes. Prak 2 hardgekookte eieren fijn met een vork en meng met 2 eetl. mayonaise. Kruid met zwarte peper en 1/2 plantje fijngesnipperd bieslook. Verdeel de eiermengeling over 2 wraps (blijf ± 2 cm van de rand). Verdeel er de komkommer, 50 g veldsla en 150 g garnalen over. Rol strak op en laat rusten in de koelkast in vershoudfolie. Snij in stukjes en steek ze op een prikkertje.

Bekijk het recept digitaal