Zacht aardappelslaatje
Zacht aardappelslaatje

Zacht aardappelslaatje

25 min.
Bijgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de aardappelen in blokjes en kook gaar in lichtgezouten water met 1 koffiel. azijn (zo blijven ze mooi blank). Laat licht afkoelen en meng met een sausje van 1 dl lichte room, 2 eetl. magere yoghurt, 1 mespunt mierikswortel, zwarte peper en zout.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de aardappelen in blokjes en kook gaar in lichtgezouten water met 1 koffiel. azijn (zo blijven ze mooi blank). Laat licht afkoelen en meng met een sausje van 1 dl lichte room, 2 eetl. magere yoghurt, 1 mespunt mierikswortel, zwarte peper en zout.

Bekijk het recept digitaal