- Bewaar

- Bewaar
Zalmtoast met asperge en gefrituurde garnalen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de aspergepunten 4 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Frituur de ongepelde garnalen 2 min. in de friteuse op 175 °C. Laat uitlekken op keukenpapier
-
Bereiding:
-
Besmeer het knäckebrod met de roomkaas. Maak roosjes van de zalm en schik op de sneetjes brood. Leg er een aspergepunt en een takje dille over.
-
Bestrooi met de gefrituurde garnalen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de aspergepunten 4 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Frituur de ongepelde garnalen 2 min. in de friteuse op 175 °C. Laat uitlekken op keukenpapier
-
Bereiding:
-
Besmeer het knäckebrod met de roomkaas. Maak roosjes van de zalm en schik op de sneetjes brood. Leg er een aspergepunt en een takje dille over.
-
Bestrooi met de gefrituurde garnalen.