Zalmtoast met asperge en gefrituurde garnalen
Zalmtoast met asperge en gefrituurde garnalen

Zalmtoast met asperge en gefrituurde garnalen

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 267 kcal
Vet 11.9 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraat 22.2 g
Suiker 1.8 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 15.8 g
Zout 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:

  2. Kook de aspergepunten 4 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  3. Frituur de ongepelde garnalen 2 min. in de friteuse op 175 °C. Laat uitlekken op keukenpapier

  4. Bereiding:

  5. Besmeer het knäckebrod met de roomkaas. Maak roosjes van de zalm en schik op de sneetjes brood. Leg er een aspergepunt en een takje dille over.

  6. Bestrooi met de gefrituurde garnalen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:

  2. Kook de aspergepunten 4 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  3. Frituur de ongepelde garnalen 2 min. in de friteuse op 175 °C. Laat uitlekken op keukenpapier

  4. Bereiding:

  5. Besmeer het knäckebrod met de roomkaas. Maak roosjes van de zalm en schik op de sneetjes brood. Leg er een aspergepunt en een takje dille over.

  6. Bestrooi met de gefrituurde garnalen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 267 kcal
Vet 11.9 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraat 22.2 g
Suiker 1.8 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 15.8 g
Zout 1.9 g

Bekijk het recept digitaal