- Bewaar

- Bewaar
Zeevruchtentoastje met couscous en avocado
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeevruchten volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete visbouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en laat afkoelen.
-
Snipper intussen de platte peterselie en het lente-uitje fijn.
-
Prak de avocado fijn met een vork en breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneetjes toastbrood en steek er 6 cirkeltjes (Ø 6 cm) uit met een inox ring.
-
Meng de fijngesnipperde lenteui onder de couscous en kruid met peper en zout.
-
Roer de olijfolie en de platte peterselie onder de zeevruchten en kruid met peper en zout.
-
Vul de inox ring met 1 cirkeltje toastbrood, 1/6 van de couscous, 1/6 van de avocadopuree en 1/6 van de zeevruchten. Druk lichtjes aan en verwijder de inox ring.
-
Werk af met enkele preischeuten. Herhaal dit 5 keer.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeevruchten volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete visbouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en laat afkoelen.
-
Snipper intussen de platte peterselie en het lente-uitje fijn.
-
Prak de avocado fijn met een vork en breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneetjes toastbrood en steek er 6 cirkeltjes (Ø 6 cm) uit met een inox ring.
-
Meng de fijngesnipperde lenteui onder de couscous en kruid met peper en zout.
-
Roer de olijfolie en de platte peterselie onder de zeevruchten en kruid met peper en zout.
-
Vul de inox ring met 1 cirkeltje toastbrood, 1/6 van de couscous, 1/6 van de avocadopuree en 1/6 van de zeevruchten. Druk lichtjes aan en verwijder de inox ring.
-
Werk af met enkele preischeuten. Herhaal dit 5 keer.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië