Zelfgemaakte soepstengels
Zelfgemaakte soepstengels

Zelfgemaakte soepstengels

Soep
30 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het bladerdeeg in repen van ± 1 cm breed. Snij de middelste repen nog eens middendoor. Plaats ze naast elkaar op een ingeoliede bakplaat.

  3. Klop de eieren los met een vork en strijk er de repen bladerdeeg mee in. Plaats de bakplaat in een op 180 °C voorverwarmde oven gedurende 20 min.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het bladerdeeg in repen van ± 1 cm breed. Snij de middelste repen nog eens middendoor. Plaats ze naast elkaar op een ingeoliede bakplaat.

  3. Klop de eieren los met een vork en strijk er de repen bladerdeeg mee in. Plaats de bakplaat in een op 180 °C voorverwarmde oven gedurende 20 min.

Bekijk het recept digitaal