Zelfgemaakte tortillachips
Zelfgemaakte tortillachips

Zelfgemaakte tortillachips

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 104 kcal
Vet 2.8 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraat 16.8 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.8 g
Eiwit 2.6 g
Zout 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Leg de wraps op elkaar en snij ze in 8 punten. Verspreid over een bakplaat met bakpapier en verdeel er de olijfolie en grof zeezout over.

  4. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven (hou ze goed in de gaten want ze worden snel bruin).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Leg de wraps op elkaar en snij ze in 8 punten. Verspreid over een bakplaat met bakpapier en verdeel er de olijfolie en grof zeezout over.

  4. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven (hou ze goed in de gaten want ze worden snel bruin).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 104 kcal
Vet 2.8 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraat 16.8 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.8 g
Eiwit 2.6 g
Zout 0.8 g

Bekijk het recept digitaal