- Bewaar

- Bewaar
Zomers slaatje met aardbeien
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en de peterselie fijn.
-
Snij het toastbrood in gelijke stukjes.
-
Hak de macadamianoten grof.
-
Snij de aardbeien in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes brood aan beide kanten krokant. Kruid met peper en zout en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng 3 eetl. olijfolie met de frambozenazijn, de fijngesnipperde sjalot en peterselie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de frambozenvinaigrette onder de sla.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden. Leg daarop wat aardbeien, gerookte eendenborstfilet, nootjes en stukjes toast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en de peterselie fijn.
-
Snij het toastbrood in gelijke stukjes.
-
Hak de macadamianoten grof.
-
Snij de aardbeien in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes brood aan beide kanten krokant. Kruid met peper en zout en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng 3 eetl. olijfolie met de frambozenazijn, de fijngesnipperde sjalot en peterselie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de frambozenvinaigrette onder de sla.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden. Leg daarop wat aardbeien, gerookte eendenborstfilet, nootjes en stukjes toast.