- Bewaar

- Bewaar
Zwart-wit roomduo
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Breek de chocolade in kleine stukjes of rasp grof.
-
Bereiding:
-
Breng de room en de suiker aan de kook.
-
Neem van het vuur en voeg de gelatine toe. Laat al roerend smelten.
-
Verdeel de bereiding in 2. Meng de chocolade met 1 deel en roer tot hij volledig gesmolten is.
-
Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en zet 30 à 60 min. in de koelkast. Zet ook het andere deel van de room in de koelkast.
-
Als het chocolademengsel genoeg is opgestijfd, lepel er dan voorzichtig het andere deel van de room over. Versier met enkele stukjes (diepgevroren) rood fruit. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de glaasjes met bloemsuiker en garneer met een blaadje munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Breek de chocolade in kleine stukjes of rasp grof.
-
Bereiding:
-
Breng de room en de suiker aan de kook.
-
Neem van het vuur en voeg de gelatine toe. Laat al roerend smelten.
-
Verdeel de bereiding in 2. Meng de chocolade met 1 deel en roer tot hij volledig gesmolten is.
-
Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en zet 30 à 60 min. in de koelkast. Zet ook het andere deel van de room in de koelkast.
-
Als het chocolademengsel genoeg is opgestijfd, lepel er dan voorzichtig het andere deel van de room over. Versier met enkele stukjes (diepgevroren) rood fruit. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de glaasjes met bloemsuiker en garneer met een blaadje munt.