Archiducsaus met cognac
Archiducsaus met cognac

Archiducsaus met cognac

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Vet 23.9 g
Verzadigd vet 14.5 g
Koolhydraat 2.5 g
Suiker 2.3 g
Vezel 1.9 g
Eiwit 4.3 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de champignons in plakjes.

  3. Smelt de boter in een pan en bak de champignons 4 à 5 min.

  4. Blus de pan met de cognac en flambeer (weg van de dampkap).

  5. Voeg de room, peper en zout toe. Laat 1 min. inkoken op een hoog vuur.

Tip

> Uitstekend met rood of wit vlees, of vis.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de champignons in plakjes.

  3. Smelt de boter in een pan en bak de champignons 4 à 5 min.

  4. Blus de pan met de cognac en flambeer (weg van de dampkap).

  5. Voeg de room, peper en zout toe. Laat 1 min. inkoken op een hoog vuur.

Tip

> Uitstekend met rood of wit vlees, of vis.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Vet 23.9 g
Verzadigd vet 14.5 g
Koolhydraat 2.5 g
Suiker 2.3 g
Vezel 1.9 g
Eiwit 4.3 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal