Archiducsaus met cognac
- Bewaar

- Bewaar
Archiducsaus met cognac
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
253 kcal
Vet
23.9 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraat
2.5 g
Suiker
2.3 g
Vezel
1.9 g
Eiwit
4.3 g
Zout
0.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons 4 à 5 min.
-
Blus de pan met de cognac en flambeer (weg van de dampkap).
-
Voeg de room, peper en zout toe. Laat 1 min. inkoken op een hoog vuur.
Tip
> Uitstekend met rood of wit vlees, of vis.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons 4 à 5 min.
-
Blus de pan met de cognac en flambeer (weg van de dampkap).
-
Voeg de room, peper en zout toe. Laat 1 min. inkoken op een hoog vuur.
Tip
> Uitstekend met rood of wit vlees, of vis.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
253 kcal
Vet
23.9 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraat
2.5 g
Suiker
2.3 g
Vezel
1.9 g
Eiwit
4.3 g
Zout
0.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?