- Bewaar

- Bewaar
Barbecuedessert `tropical'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
Leg 4 vellen bakpapier over 4 vellen aluminiumfolie (30 x 30 cm) en verdeel er de diepgevroren fruitmix over. Bestrooi met het kaneel. Plooi de randen van de aluminiumfolie omhoog, maar laat bovenaan een opening van ± 5 cm.
-
Giet in elk pakje 1/4 honing en 1/4 Grand Marnier.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Zet de pakjes 12 à 15 min. op het rooster van de nasmeulende barbecue.
-
Maak de pakjes een beetje open, schep op elk pakje een bolletje vanille-ijs en werk af met een takje aalbessen. Dien onmiddellijk op.
Liever geen alcohol?
Dan kan je die gewoon weglaten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
Leg 4 vellen bakpapier over 4 vellen aluminiumfolie (30 x 30 cm) en verdeel er de diepgevroren fruitmix over. Bestrooi met het kaneel. Plooi de randen van de aluminiumfolie omhoog, maar laat bovenaan een opening van ± 5 cm.
-
Giet in elk pakje 1/4 honing en 1/4 Grand Marnier.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Zet de pakjes 12 à 15 min. op het rooster van de nasmeulende barbecue.
-
Maak de pakjes een beetje open, schep op elk pakje een bolletje vanille-ijs en werk af met een takje aalbessen. Dien onmiddellijk op.
Liever geen alcohol?
Dan kan je die gewoon weglaten.