- Bewaar

- Bewaar
Papillot van exotische vruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember, snij in flinterdunne reepjes en doe in een grote kom.
-
Pers de sinaasappelen en limoenen en voeg het sap bij de gemberreepjes.
-
Schil de mango's, verwijder de pit en snij in blokjes.
-
Schil de ananas, verwijder het harde middengedeelte en snij in blokjes.
-
Snij de bananen in stukken van 2 cm.
-
Voeg de blokjes mango, ananas en banaan bij de gember.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie, plooi de kanten wat over en verdeel het fruitmengsel over de papillotten. Overgiet telkens met 1 eetl. rum en 1 eetl. honing. Plooi goed dicht.
-
Bereiding:
-
Bak de papillotten gedurende 15 à 20 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de inhoud van de papillotten over diepe dessertbordjes en geef er een bol vanilleroomijs of sorbet bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember, snij in flinterdunne reepjes en doe in een grote kom.
-
Pers de sinaasappelen en limoenen en voeg het sap bij de gemberreepjes.
-
Schil de mango's, verwijder de pit en snij in blokjes.
-
Schil de ananas, verwijder het harde middengedeelte en snij in blokjes.
-
Snij de bananen in stukken van 2 cm.
-
Voeg de blokjes mango, ananas en banaan bij de gember.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie, plooi de kanten wat over en verdeel het fruitmengsel over de papillotten. Overgiet telkens met 1 eetl. rum en 1 eetl. honing. Plooi goed dicht.
-
Bereiding:
-
Bak de papillotten gedurende 15 à 20 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de inhoud van de papillotten over diepe dessertbordjes en geef er een bol vanilleroomijs of sorbet bij.