Papillot van exotische vruchten
Papillot van exotische vruchten

Papillot van exotische vruchten

30 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 282 kcal
Vet 0 g
Koolhydraat 60 g
Eiwit 3.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de gember, snij in flinterdunne reepjes en doe in een grote kom.

  3. Pers de sinaasappelen en limoenen en voeg het sap bij de gemberreepjes.

  4. Schil de mango's, verwijder de pit en snij in blokjes.

  5. Schil de ananas, verwijder het harde middengedeelte en snij in blokjes.

  6. Snij de bananen in stukken van 2 cm.

  7. Voeg de blokjes mango, ananas en banaan bij de gember.

  8. Neem 4 vellen aluminiumfolie, plooi de kanten wat over en verdeel het fruitmengsel over de papillotten. Overgiet telkens met 1 eetl. rum en 1 eetl. honing. Plooi goed dicht.

  9. Bereiding:
  10. Bak de papillotten gedurende 15 à 20 min. op de barbecue.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de inhoud van de papillotten over diepe dessertbordjes en geef er een bol vanilleroomijs of sorbet bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de gember, snij in flinterdunne reepjes en doe in een grote kom.

  3. Pers de sinaasappelen en limoenen en voeg het sap bij de gemberreepjes.

  4. Schil de mango's, verwijder de pit en snij in blokjes.

  5. Schil de ananas, verwijder het harde middengedeelte en snij in blokjes.

  6. Snij de bananen in stukken van 2 cm.

  7. Voeg de blokjes mango, ananas en banaan bij de gember.

  8. Neem 4 vellen aluminiumfolie, plooi de kanten wat over en verdeel het fruitmengsel over de papillotten. Overgiet telkens met 1 eetl. rum en 1 eetl. honing. Plooi goed dicht.

  9. Bereiding:
  10. Bak de papillotten gedurende 15 à 20 min. op de barbecue.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de inhoud van de papillotten over diepe dessertbordjes en geef er een bol vanilleroomijs of sorbet bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 282 kcal
Vet 0 g
Koolhydraat 60 g
Eiwit 3.5 g

Bekijk het recept digitaal