- Bewaar

- Bewaar
Papillot met ananas, marshmallows en gezouten karamelijs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de stukjes ananas oppervlakkig ontdooien.
-
Hak de munt grof.
-
Knip de marshmallows in stukjes met een keukenschaar.
-
Neem vier vellen bakpapier en verdeel er de ananas, de munt, de honing en de kokosmelk over. Voeg de marshmallows toe en sluit de papillotten. Wikkel elke papillot in aluminiumfolie.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Bak de papillotten 10 à 15 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de blauwe bessen over de papillotten en geef er 2 bolletjes roomijs bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de stukjes ananas oppervlakkig ontdooien.
-
Hak de munt grof.
-
Knip de marshmallows in stukjes met een keukenschaar.
-
Neem vier vellen bakpapier en verdeel er de ananas, de munt, de honing en de kokosmelk over. Voeg de marshmallows toe en sluit de papillotten. Wikkel elke papillot in aluminiumfolie.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Bak de papillotten 10 à 15 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de blauwe bessen over de papillotten en geef er 2 bolletjes roomijs bij.