- Bewaar

- Bewaar
Bloemkool-champignon-brochette met oosterse marinade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min.)
-
Meng het citroengras, de geraspte gember, het limoensap, de suiker, de sojasaus, de vissaus en de oestersaus in een kommetje.
-
Bereiding:
-
Kook de bloemkoolroosjes 1 min. in lichtgezouten water.
-
Prik de roosjes en de champignons afwisselend op 4 brochettestokjes en overgiet met de oosterse marinade.
-
Bak 1 min. aan elke kant op een hete BBQ.
-
Afwerking:
-
Werk af met sesamzaad en blaadjes koriander.
Bewaar de rest van de oosterse marinade in een luchtdicht doosje in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min.)
-
Meng het citroengras, de geraspte gember, het limoensap, de suiker, de sojasaus, de vissaus en de oestersaus in een kommetje.
-
Bereiding:
-
Kook de bloemkoolroosjes 1 min. in lichtgezouten water.
-
Prik de roosjes en de champignons afwisselend op 4 brochettestokjes en overgiet met de oosterse marinade.
-
Bak 1 min. aan elke kant op een hete BBQ.
-
Afwerking:
-
Werk af met sesamzaad en blaadjes koriander.
Bewaar de rest van de oosterse marinade in een luchtdicht doosje in de koelkast.