- Bewaar

- Bewaar
Camembert op de BBQ
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snij de zachte abrikozen in reepjes. Hak de blaadjes rozemarijn fijn.
-
Verwijder de wikkel rond de camembert en de etiketten op het doosje. Maak bovenaan enkele schuine inkepingen in de korst van de kaas en zet hem terug in het doosje.
-
Verdeel de helft van de abrikozen en de rozemarijn over de kaas. Bedruppel met de helft van de ahornsiroop.
-
Bereiding op de barbecue (35 min.)
-
Bak de kaas 20 à 30 min. op een warme barbecue. Bak ook het brood op de barbecue (instructies: zie verpakking).
-
Zet de kaas in het doosje op een bord en verdeel er het brood rond. Werk af met roosjes ham en de rest van de abrikozen, de rozemarijn en de ahornsiroop.
Plan B bij slecht weer
Bak de camembert 20 à 30 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C. De kaas is klaar als hij mooi bol staat.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snij de zachte abrikozen in reepjes. Hak de blaadjes rozemarijn fijn.
-
Verwijder de wikkel rond de camembert en de etiketten op het doosje. Maak bovenaan enkele schuine inkepingen in de korst van de kaas en zet hem terug in het doosje.
-
Verdeel de helft van de abrikozen en de rozemarijn over de kaas. Bedruppel met de helft van de ahornsiroop.
-
Bereiding op de barbecue (35 min.)
-
Bak de kaas 20 à 30 min. op een warme barbecue. Bak ook het brood op de barbecue (instructies: zie verpakking).
-
Zet de kaas in het doosje op een bord en verdeel er het brood rond. Werk af met roosjes ham en de rest van de abrikozen, de rozemarijn en de ahornsiroop.
Plan B bij slecht weer
Bak de camembert 20 à 30 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C. De kaas is klaar als hij mooi bol staat.