- Bewaar

- Bewaar
Camembert op de grill
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
Haal de camembert uit de plastic verpakking en haal alle plastic van het doosje. Leg de kaas terug in het doosje en zet het deksel erop.
-
Wikkel het stokbrood in aluminiumfolie. Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Zet de camembert 15 à 20 min. op een matig warme barbecue.
-
Bak het brood intussen ± 5 min. op de barbecue. Draai af en toe om.
-
Snij het stokbrood in sneetjes en bestrijk met de Luikse siroop. Snij de bovenste korst van de kaas, strooi er de tijm over en serveer met het stokbrood.
Alternatief
Vervang de Luikse siroop eventueel door balsamicocrème.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
Haal de camembert uit de plastic verpakking en haal alle plastic van het doosje. Leg de kaas terug in het doosje en zet het deksel erop.
-
Wikkel het stokbrood in aluminiumfolie. Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Zet de camembert 15 à 20 min. op een matig warme barbecue.
-
Bak het brood intussen ± 5 min. op de barbecue. Draai af en toe om.
-
Snij het stokbrood in sneetjes en bestrijk met de Luikse siroop. Snij de bovenste korst van de kaas, strooi er de tijm over en serveer met het stokbrood.
Alternatief
Vervang de Luikse siroop eventueel door balsamicocrème.