Camembert op de grill
Camembert op de grill

Camembert op de grill

25 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 308 kcal
Energie 1289 kj
Vet 8.2 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 45.3 g
Suiker 16.9 g
Vezel 3 g
Eiwit 11.9 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (5 min.)

    Haal de camembert uit de plastic verpakking en haal alle plastic van het doosje. Leg de kaas terug in het doosje en zet het deksel erop.

  2. Wikkel het stokbrood in aluminiumfolie. Rits de blaadjes van de takjes tijm.

  3. Bereiding op de barbecue (20 min.)
  4. Zet de camembert 15 à 20 min. op een matig warme barbecue.

  5. Bak het brood intussen ± 5 min. op de barbecue. Draai af en toe om.

  6. Snij het stokbrood in sneetjes en bestrijk met de Luikse siroop. Snij de bovenste korst van de kaas, strooi er de tijm over en serveer met het stokbrood.

Tip
Alternatief

Vervang de Luikse siroop eventueel door balsamicocrème.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (5 min.)

    Haal de camembert uit de plastic verpakking en haal alle plastic van het doosje. Leg de kaas terug in het doosje en zet het deksel erop.

  2. Wikkel het stokbrood in aluminiumfolie. Rits de blaadjes van de takjes tijm.

  3. Bereiding op de barbecue (20 min.)
  4. Zet de camembert 15 à 20 min. op een matig warme barbecue.

  5. Bak het brood intussen ± 5 min. op de barbecue. Draai af en toe om.

  6. Snij het stokbrood in sneetjes en bestrijk met de Luikse siroop. Snij de bovenste korst van de kaas, strooi er de tijm over en serveer met het stokbrood.

Tip
Alternatief

Vervang de Luikse siroop eventueel door balsamicocrème.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 308 kcal
Energie 1289 kj
Vet 8.2 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 45.3 g
Suiker 16.9 g
Vezel 3 g
Eiwit 11.9 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal