- Bewaar

- Bewaar
Camembert in de oven
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Ontpit de tomaat en snij in kleine blokjes. Snipper het knoflook en de rozemarijn fijn en meng samen met de tomatenblokjes onder de pijnboompitten. Kruid met peper en zout.
-
Haal de camembert uit het houten doosje en verwijder de plastic wikkel. Snij bovenaan de korst af en leg de camembert terug in het houten doosje.
-
Verdeel de tomatenmengeling over de bovenkant van de camembert. Zet het doosje zonder het deksel 20 à 30 min. in de voorverwarmde oven. De kaas is klaar als hij mooi bol staat.
-
Afwerking:
-
Serveer de camembert op een schotel als dipsaus. Geef er grissini's (Italiaanse soepstengels), olijven, wortelstaafjes, bloemkoolroosjes enz. bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Ontpit de tomaat en snij in kleine blokjes. Snipper het knoflook en de rozemarijn fijn en meng samen met de tomatenblokjes onder de pijnboompitten. Kruid met peper en zout.
-
Haal de camembert uit het houten doosje en verwijder de plastic wikkel. Snij bovenaan de korst af en leg de camembert terug in het houten doosje.
-
Verdeel de tomatenmengeling over de bovenkant van de camembert. Zet het doosje zonder het deksel 20 à 30 min. in de voorverwarmde oven. De kaas is klaar als hij mooi bol staat.
-
Afwerking:
-
Serveer de camembert op een schotel als dipsaus. Geef er grissini's (Italiaanse soepstengels), olijven, wortelstaafjes, bloemkoolroosjes enz. bij.