Hoe bak je een hoevekalkoen Bourgogne Rood Label?
Hoe bak je een hoevekalkoen Bourgogne Rood Label?

Hoe bak je een hoevekalkoen Bourgogne Rood Label?

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 250 °C.

  3. Vet een ovenschaal in met de boter en leg er de kalkoen in. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en bak nog 2 u. 30 min.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 250 °C.

  3. Vet een ovenschaal in met de boter en leg er de kalkoen in. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en bak nog 2 u. 30 min.

Bekijk het recept digitaal