Hoe maak je lamsbout klaar?
Hoe maak je lamsbout klaar?

Hoe maak je lamsbout klaar?

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 230 °C.

  3. Vet een ovenschaal in met de boter en leg er de lamsbout in. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Verlaag de oventemperatuur tot 190 °C en bak de lamsbout nog ± 40 min.

  5. Haal de lamsbout uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 230 °C.

  3. Vet een ovenschaal in met de boter en leg er de lamsbout in. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Verlaag de oventemperatuur tot 190 °C en bak de lamsbout nog ± 40 min.

  5. Haal de lamsbout uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.

Bekijk het recept digitaal