- Bewaar

- Bewaar
Indian Summer Mojito
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de granaatappel in 2, breek de helften open en haal er de pitjes uit (u hebt 2 eetl. nodig). Verwijder eventuele witte velletjes van de pitjes.
-
Scheur de muntblaadjes en doe samen met de suiker in een groot cocktailglas. Stamp even aan zodat de aroma's vrijkomen.
-
Vul aan met het limoensap, de rum, het goed gekoelde cranberrysap en het spuitwater.
-
Voeg de granaatappelpitjes en ijsblokjes toe tot het glas goed vol is. Serveer met een lange lepel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snij de granaatappel in 2, breek de helften open en haal er de pitjes uit (u hebt 2 eetl. nodig). Verwijder eventuele witte velletjes van de pitjes.
-
Scheur de muntblaadjes en doe samen met de suiker in een groot cocktailglas. Stamp even aan zodat de aroma's vrijkomen.
-
Vul aan met het limoensap, de rum, het goed gekoelde cranberrysap en het spuitwater.
-
Voeg de granaatappelpitjes en ijsblokjes toe tot het glas goed vol is. Serveer met een lange lepel.