- Bewaar

- Bewaar
Knoflookvinaigrette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
Pers de teentjes knoflook en rasp de schil van de citroen (niet het wit). Pers de citroen.
-
Meng het knoflook met het citroensap en de zeste. Kruid met zout.
-
Voeg de olijfolie toe en kruid met peper.
1 vinaigrette, 5 toepassingen
1 Dressing voor salades zoals een groene salade, een Griekse salade of een salade niçoise. Ook ideaal om een originele toets te geven aan een klassieke aardappelsalade. 2 Marinade voor kip, vis of garnalen. 3 Smaakmaker van gegrilde groenten als courgette, aubergine of paprika. 4 Dipsaus bij warm knapperig stokbrood of ciabatta. 5 Frisse afwerking van gekookte pasta, quinoa, rijst of granen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
Pers de teentjes knoflook en rasp de schil van de citroen (niet het wit). Pers de citroen.
-
Meng het knoflook met het citroensap en de zeste. Kruid met zout.
-
Voeg de olijfolie toe en kruid met peper.
1 vinaigrette, 5 toepassingen
1 Dressing voor salades zoals een groene salade, een Griekse salade of een salade niçoise. Ook ideaal om een originele toets te geven aan een klassieke aardappelsalade. 2 Marinade voor kip, vis of garnalen. 3 Smaakmaker van gegrilde groenten als courgette, aubergine of paprika. 4 Dipsaus bij warm knapperig stokbrood of ciabatta. 5 Frisse afwerking van gekookte pasta, quinoa, rijst of granen.