- Bewaar

- Bewaar
Kruidenwafeltjes met forelmousse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pluk ± 12 blaadjes peterselie en hou apart voor de afwerking. Doe de rest samen met de spinazie, de blaadjes basilicum, de parmezaan, de hazelnoten en het gepelde knoflook in een maatbeker. Mix tot een gladde puree. Voeg de olijfolie toe en kruid met peper en zout.
-
Scheur de gerookte forel in stukjes en mix met de mierikswortelroom en de yoghurt tot een gladde massa. Kruid met peper.
-
Verdeel de kruidenmix over de helft van het bladerdeeg en vouw goed dicht. Steek er 12 gelijke stukken uit met een uitsteekvormpje.
-
Bak de stukken bladerdeeg goudbruin aan beide kanten in een wafelijzer. Bak de kruidenwafeltjes in verschillende keren, ze mogen lauw zijn.
-
Verdeel de forelmousse over de wafeltjes en werk af met een blaadje peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pluk ± 12 blaadjes peterselie en hou apart voor de afwerking. Doe de rest samen met de spinazie, de blaadjes basilicum, de parmezaan, de hazelnoten en het gepelde knoflook in een maatbeker. Mix tot een gladde puree. Voeg de olijfolie toe en kruid met peper en zout.
-
Scheur de gerookte forel in stukjes en mix met de mierikswortelroom en de yoghurt tot een gladde massa. Kruid met peper.
-
Verdeel de kruidenmix over de helft van het bladerdeeg en vouw goed dicht. Steek er 12 gelijke stukken uit met een uitsteekvormpje.
-
Bak de stukken bladerdeeg goudbruin aan beide kanten in een wafelijzer. Bak de kruidenwafeltjes in verschillende keren, ze mogen lauw zijn.
-
Verdeel de forelmousse over de wafeltjes en werk af met een blaadje peterselie.