Pizza `tre gusti'
Pizza `tre gusti'

Pizza `tre gusti'

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 701 kcal
Vet 28.9 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraat 73.9 g
Suiker 11.2 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 34.2 g
Zout 4.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tomaten en de champignons in plakjes.

  3. Snij de zoete puntpaprika in ringen.

  4. Snij de olijven in schijfjes.

  5. Laat de ananasstukjes uitlekken.

  6. Snij de mozzarella in plakken.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  9. Rol het pizzadeeg samen met het bakpapier uit op een bakplaat. Verdeel er de kerstomatensalsa met de bolle kant van een lepel over en blijf ± 1,5 cm van de rand.

  10. Verdeel de mozzarella over de salsa. Beleg 1/3 van de pizza met de chorizo, de paprika en de olijven, 1/3 met de champignons, de tomaat en de oregano, en 1/3 met de ham en de ananasstukjes.

  11. Zet 16 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Haal de pizza uit de oven en besprenkel het stuk met de champignons met de olijfolie met chilipeper. Bestrooi met de basilicumblaadjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tomaten en de champignons in plakjes.

  3. Snij de zoete puntpaprika in ringen.

  4. Snij de olijven in schijfjes.

  5. Laat de ananasstukjes uitlekken.

  6. Snij de mozzarella in plakken.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  9. Rol het pizzadeeg samen met het bakpapier uit op een bakplaat. Verdeel er de kerstomatensalsa met de bolle kant van een lepel over en blijf ± 1,5 cm van de rand.

  10. Verdeel de mozzarella over de salsa. Beleg 1/3 van de pizza met de chorizo, de paprika en de olijven, 1/3 met de champignons, de tomaat en de oregano, en 1/3 met de ham en de ananasstukjes.

  11. Zet 16 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Haal de pizza uit de oven en besprenkel het stuk met de champignons met de olijfolie met chilipeper. Bestrooi met de basilicumblaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 701 kcal
Vet 28.9 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraat 73.9 g
Suiker 11.2 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 34.2 g
Zout 4.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Omer Sterk blond bier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosso Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal