- Bewaar

- Bewaar
Quinoa met champignons, boerenkool en truffelolie
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras `Tête de Cuvée' Gris I.G.P. Sable de Camargue
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de boerenkool in fijne reepjes en verwijder de dikke nerven. Snij de rode uien in fijne reepjes en snipper het knoflook fijn. Scheur de oesterzwammen in kleinere stukken.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (instructies: zie verpakking).
-
Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de boerenkool 5 à 8 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en stoof het knoflook en de rode uien 1 à 2 min. Voeg de bospaddenstoelen en oesterzwammen toe en bak 4 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Meng de boerenkool met de champignons en de quinoa. Breng op smaak met de truffelolie, peper en zout.
Voeg eventueel nog sneetjes gerookte charcuterie, stukjes oude kaas of een notenmix toe.
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras `Tête de Cuvée' Gris I.G.P. Sable de Camargue
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de boerenkool in fijne reepjes en verwijder de dikke nerven. Snij de rode uien in fijne reepjes en snipper het knoflook fijn. Scheur de oesterzwammen in kleinere stukken.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (instructies: zie verpakking).
-
Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de boerenkool 5 à 8 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en stoof het knoflook en de rode uien 1 à 2 min. Voeg de bospaddenstoelen en oesterzwammen toe en bak 4 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Meng de boerenkool met de champignons en de quinoa. Breng op smaak met de truffelolie, peper en zout.
Voeg eventueel nog sneetjes gerookte charcuterie, stukjes oude kaas of een notenmix toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras `Tête de Cuvée' Gris I.G.P. Sable de Camargue