- Bewaar

- Bewaar
Soep met geitenkaashart
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Snipper de prei fijn. Scheur de slablaadjes in stukken.
-
Smelt de boter in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde prei ± 5 min.
-
Voeg de stukjes sla toe en overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. koken.
-
Hak ondertussen het bieslook grof. Kruid de geitenkaas naar smaak met zwarte peper en meng er de room onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over de borden en lepel er enkele toefjes van de geitenkaasmengeling op. Bestrooi met het grofgehakte bieslook.
Vervang de geitenkaas door verse kaas en laat de zwarte peper weg. Of gebruik kant-en-klare kruidenkaas.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Snipper de prei fijn. Scheur de slablaadjes in stukken.
-
Smelt de boter in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde prei ± 5 min.
-
Voeg de stukjes sla toe en overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. koken.
-
Hak ondertussen het bieslook grof. Kruid de geitenkaas naar smaak met zwarte peper en meng er de room onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over de borden en lepel er enkele toefjes van de geitenkaasmengeling op. Bestrooi met het grofgehakte bieslook.
Vervang de geitenkaas door verse kaas en laat de zwarte peper weg. Of gebruik kant-en-klare kruidenkaas.