- Bewaar

- Bewaar
Varkensgebraad met citrus en winterstoofpotje
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de voetjes van de spruiten en verwijder de buitenste blaadjes.
-
Snij de ongeschilde appelen in 2 en daarna in dunne partjes.
-
Laat de rozijnen ± 10 min. weken in koud water.
-
Snij de sinaasappel in schijfjes.
-
Rits de rozemarijn van de takjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak het varkensgebraad aan alle kanten goudbruin. Leg in een ovenschaal en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 180 °C. Verdeel de sinaasappelschijfjes en de rozemarijn over het vlees en zet opnieuw 45 min. in de oven.
-
Kook intussen de spruiten 7 à 8 min. in licht gezoutenwater. Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in de kookpot en stoof de spruiten en de appelen 2 à 3 min. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de kastanjes en de rozijnen toe en laat nog 3 à 4 min. opwarmen.
-
Verhit 1 eetl. boter in een pan en stoof het witloof 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Bak de minikroketten zoals aangegeven op de verpakking.
-
Afwerking:
-
Snij het varkensgebraad in fijne sneetjes en serveer met het winterstoofpotje, het witloof en de kroketten.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de voetjes van de spruiten en verwijder de buitenste blaadjes.
-
Snij de ongeschilde appelen in 2 en daarna in dunne partjes.
-
Laat de rozijnen ± 10 min. weken in koud water.
-
Snij de sinaasappel in schijfjes.
-
Rits de rozemarijn van de takjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak het varkensgebraad aan alle kanten goudbruin. Leg in een ovenschaal en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 180 °C. Verdeel de sinaasappelschijfjes en de rozemarijn over het vlees en zet opnieuw 45 min. in de oven.
-
Kook intussen de spruiten 7 à 8 min. in licht gezoutenwater. Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in de kookpot en stoof de spruiten en de appelen 2 à 3 min. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de kastanjes en de rozijnen toe en laat nog 3 à 4 min. opwarmen.
-
Verhit 1 eetl. boter in een pan en stoof het witloof 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Bak de minikroketten zoals aangegeven op de verpakking.
-
Afwerking:
-
Snij het varkensgebraad in fijne sneetjes en serveer met het winterstoofpotje, het witloof en de kroketten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages