- Bewaar

- Bewaar
Wrapkuipjes met kip en groentjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van max. 1 cm.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kip 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg het knoflook, de lente-uitjes en de paprika toe. Roerbak ± 5 min.
-
Snij de tomaten in kleine blokjes en voeg ze toe aan de kip. Meng tot alles warm is.
-
Steek 3 rondjes uit elke wrap met een uitsteekvormpje. Schik ze in muffinvormpjes en vul ze met de kipmengeling. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van max. 1 cm.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kip 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg het knoflook, de lente-uitjes en de paprika toe. Roerbak ± 5 min.
-
Snij de tomaten in kleine blokjes en voeg ze toe aan de kip. Meng tot alles warm is.
-
Steek 3 rondjes uit elke wrap met een uitsteekvormpje. Schik ze in muffinvormpjes en vul ze met de kipmengeling. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.