- Bewaar

- Bewaar
Zoeteaardappelcups met feta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de halfgedroogde kerstomaten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Doe de ricotta in een kom en meng er de zoeteaardappeldip onder. Voeg de halfgedroogde kerstomaten toe, samen met 1 eetl. olie uit de verpakking. Kruid met wat Italiaanse kruiden en zwarte peper. Meng er 1 eetl. pijnboompitten onder en verkruimel er de helft van de feta over. Meng goed.
-
Verdeel het mengsel over de Cocktail Cups en verkruimel er de rest van de feta over. Bestrooi met nog 1 eetl. pijnboompitten.
-
Zet de Cocktail Cups op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Zet de grill aan voor de laatste min.
-
Afwerking:
-
Werk af met een blaadje rucola.
Gebruik de rest van de vulling als dip met wat rauwe groentestaafjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de halfgedroogde kerstomaten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Doe de ricotta in een kom en meng er de zoeteaardappeldip onder. Voeg de halfgedroogde kerstomaten toe, samen met 1 eetl. olie uit de verpakking. Kruid met wat Italiaanse kruiden en zwarte peper. Meng er 1 eetl. pijnboompitten onder en verkruimel er de helft van de feta over. Meng goed.
-
Verdeel het mengsel over de Cocktail Cups en verkruimel er de rest van de feta over. Bestrooi met nog 1 eetl. pijnboompitten.
-
Zet de Cocktail Cups op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Zet de grill aan voor de laatste min.
-
Afwerking:
-
Werk af met een blaadje rucola.
Gebruik de rest van de vulling als dip met wat rauwe groentestaafjes.