- Bewaar

- Bewaar
Warme choco met amandelen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp 5 g pure chocolade voor de afwerking en breek de rest in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de amandeldrink in een steelpannetje (laat niet koken).
-
Voeg de stukjes chocolade en het cacaopoeder toe en mix kort.
-
Giet het drankje in een hoge kop.
-
Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers en de geraspte chocolade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp 5 g pure chocolade voor de afwerking en breek de rest in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de amandeldrink in een steelpannetje (laat niet koken).
-
Voeg de stukjes chocolade en het cacaopoeder toe en mix kort.
-
Giet het drankje in een hoge kop.
-
Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers en de geraspte chocolade.