Warme choco met amandelen
Warme choco met amandelen

Warme choco met amandelen

Tussendoortje
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 265 kcal
Vet 19 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraat 15.5 g
Suiker 12.9 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 6.1 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Rasp 5 g pure chocolade voor de afwerking en breek de rest in kleine stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de amandeldrink in een steelpannetje (laat niet koken).

  6. Voeg de stukjes chocolade en het cacaopoeder toe en mix kort.

  7. Giet het drankje in een hoge kop.

  8. Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers en de geraspte chocolade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Rasp 5 g pure chocolade voor de afwerking en breek de rest in kleine stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de amandeldrink in een steelpannetje (laat niet koken).

  6. Voeg de stukjes chocolade en het cacaopoeder toe en mix kort.

  7. Giet het drankje in een hoge kop.

  8. Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers en de geraspte chocolade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 265 kcal
Vet 19 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraat 15.5 g
Suiker 12.9 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 6.1 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal