De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Een nieuwe Belgische appelsoort, ontwikkeld voor Colruyt

De Magic Star is een nieuwe Belgische appelsoort die exclusief voor Colruyt is ontwikkeld in samenwerking met 3 Belgische fruittelers. Het doel van dit partnerschap: fruit aanbieden dat voldoet aan de verwachtingen van onze klanten op het vlak van smaak en herkomst, het Belgische appelseizoen verlengen en het vakmanschap van de lokale landbouwers in de verf zetten. Het resultaat zijn appelen vol smaak die vanaf nu beschikbaar zijn in je winkel in normaal en in miniformaat!

Een unieke co-creatie

Voor de ontwikkeling van deze nieuwe appelsoort deed Colruyt een beroep op leveranciers die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van nieuwe fruitsoorten. Een klantenpanel verkoos de Magic Star boven andere mogelijke soorten. Daarna vertrouwde Colruyt de teelt toe aan 3 lokale telers.

Met 30 jaar ervaring staat ons familiebedrijf garant voor een kwaliteitsproduct. We werken al 20 jaar samen met Colruyt en krijgen een correcte prijs voor ons werk.

Christophe, teler

Ook verkrijgbaar in miniformaat

De nieuwe appelvariëteit Magic Star combineert een krokante beet met een aangenaam zoetzure smaak. De appel blijft na aankoop nog weken houdbaar in de koelkast zonder aan kwaliteit in te boeten. Hij is ook verkrijgbaar als Mini Magic Star, een kleiner formaat dat perfect past in kinderhandjes. Ideaal dus om mee te geven naar school of de hobbyclub.

Doel: duurzaamheid

De creatie van deze nieuwe appelsoort past perfect bij ons streven naar duurzaamheid. Lut, aankoper bij Colruyt: “Dergelijke projecten laten toe om de ecologische voetafdruk van onze producten te beperken, om duurzame samenwerkingen op te zetten en om lokale producten te stimuleren.”

Het is een uiterst lekkere appel die er in veel smaaktesten als een van de betere en soms zelfs de beste uitkomt.

Yves, teler

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER