De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Boni Selection Eco beantwoordt aan de strengste ecologische normen

Boni Selection Eco is het huismerk met de strengste duurzaamheidscertificaten, en dat voor de laagste prijzen. De producten garanderen bovendien een prima kwaliteit. Je herkent ze meteen aan de verpakking. Zo kies je met Boni Selection Eco makkelijk voor duurzamere producten.

Het duurzaamste huismerk

Alle producten van Boni Selection Eco beantwoorden aan strenge ecologische normen. Daardoor kunnen ze de strengste certificaten dragen. Voor elk type product kozen we het certificaat dat de strengste normen hanteert.

Ecocert

Het volledige gamma onderhoudsproducten (vloeibaar wasmiddel, allesreiniger, afwasmiddel, wc-gel en ruitenreiniger) draagt het Ecocert-label. Dat betekent dat bij de ontwikkeling grondstoffen van plantaardige oorsprong prioriteit krijgen en dat meer dan 99 % van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is.

TÜV Austria - OK Compost

De pedaalemmerzakken, huishoudrollen en het toiletpapier zijn gecertificeerd door TÜV Austria – OK Compost. Dat betekent dat ze 100 % biologisch afbreekbaar zijn en gecomposteerd kunnen worden.

FSC

De aanmaakblokjes voor kachel, haard of BBQ en de huishoud- en wc-rollen dragen het FSC-label. De houtvezel en het papier komen uit 100 % verantwoord beheerde bossen en niet uit illegale boskap.

Der Blaue Engel

Het label Der Blaue Engel op de verpakkingen van de huishoudrollen en het toiletpapier garandeert dat ze geen chloor of kleurstoffen bevatten en dat ze voor 100 % uit gerecycleerd papier bestaan.

Ons engagement voor de toekomst

We willen het aanbod van Boni Selection Eco uitbreiden met nog meer veelgebruikte en milieuvriendelijke onderhoudsproducten. Daarnaast blijven we ecologische innovatie op de voet volgen. We letten daarbij niet alleen op de milieuvriendelijkheid van de producten zelf, maar ook van hun verpakking. Boni Selection Eco blijft de lat hoog leggen.

 

Met het verduurzamen van onze eigen merken dragen we ook bij tot de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties

Print Print

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER