De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Kids-assortiment Boni Selection nutritioneel verbeterd

De Kids-producten van Boni Selection zijn stuk voor stuk lekkere producten in handige verpakkingen met kleurrijke figuurtjes. Daarbovenop zijn de meeneemverpakkingen, flesjes met handige doppen, miniyoghurts en kleine zakdoekjes voor kleine neusjes ook makkelijk in gebruik. Om het u makkelijker te maken bij de keuze van evenwichtige producten voor kinderen, hebben we het assortiment grondig aangepast.

Verbeterde voedingswaarden

Met het oog op een evenwichtig, dagelijks voedingspatroon van kinderen, hebben we bekeken bij welke producten we de voedingswaarde konden verbeteren. Bij 10 producten van Boni Selection Kids verminderden we de hoeveelheid suikers, vetten of zout. Daarnaast verhoogden we de hoeveelheid vezels. Zo verminderden we bijvoorbeeld het suikergehalte in ons appel-kersensap met 12 % en dat van de Duo Twist pudding zelfs met 17 %. De producten werden getest én goedgekeurd door kinderen!

Aangepast Kids-assortiment

Omdat ze niet helemaal passen in een evenwichtig voedingspatroon voor kinderen, verplaatsten we verschillende Boni Selection Kids-producten naar het Boni Selection-assortiment. Ze zijn nog altijd beschikbaar, maar hebben geen kleurrijk diertje meer op de verpakking. Daardoor zijn ze minder aantrekkelijk voor kinderen. 6 producten hebben we uit het assortiment verwijderd. Zo kan u makkelijker een meer evenwichtige keuze maken voor uw kinderen.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER