- Bewaar

- Bewaar
Zalmpakketjes op de BBQ met kruidige couscous
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de chorizo in kleine blokjes.
-
Schil de koolrabi en snij in dunne staafjes.
-
Verdeel de halve bloemkool in roosjes en rasp of hak fijn (dat gaat makkelijk met een keukenrobot).
-
Hak de peterselieblaadjes, de lente-uitjes en de noten grof.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in kleine blokjes.
-
Knip de tuinkers los.
-
Overgiet de couscous met 2 dl heet water. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Bereiding:
-
Verdeel de koolrabi over vier pakketjes voor op de BBQ.
-
Leg er een zalmfilet, de peterselie (hou een beetje opzij), de chorizoblokjes en de lente-uitjes (hou een beetje opzij) op. Kruid met zwarte peper en verdeel er de wijn over.
-
Doe de pakketjes goed dicht en leg 10 à 15 min. op een hete BBQ of zet ± 20 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Meng intussen de bloemkool met de couscous, de tomatenblokjes, de rest van de peterselie en de lente-ui, de noten, de tuinkers, de extra vierge olijfolie, de appelazijn, zwarte peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de chorizo in kleine blokjes.
-
Schil de koolrabi en snij in dunne staafjes.
-
Verdeel de halve bloemkool in roosjes en rasp of hak fijn (dat gaat makkelijk met een keukenrobot).
-
Hak de peterselieblaadjes, de lente-uitjes en de noten grof.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in kleine blokjes.
-
Knip de tuinkers los.
-
Overgiet de couscous met 2 dl heet water. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Bereiding:
-
Verdeel de koolrabi over vier pakketjes voor op de BBQ.
-
Leg er een zalmfilet, de peterselie (hou een beetje opzij), de chorizoblokjes en de lente-uitjes (hou een beetje opzij) op. Kruid met zwarte peper en verdeel er de wijn over.
-
Doe de pakketjes goed dicht en leg 10 à 15 min. op een hete BBQ of zet ± 20 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Meng intussen de bloemkool met de couscous, de tomatenblokjes, de rest van de peterselie en de lente-ui, de noten, de tuinkers, de extra vierge olijfolie, de appelazijn, zwarte peper en zout.