Grieks tomatenslaatje met artisjok en olijven
- Bewaar

- Bewaar
Grieks tomatenslaatje met artisjok en olijven
Aperitiefhapje
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
99 kcal
Vet
9.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraat
1.9 g
Suiker
1.2 g
Vezel
1.1 g
Eiwit
0.8 g
Zout
0.4 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de tomaten in 2 en verwijder de pitjes.
-
Hak de uitgelekte artisjokken en de olijven grof en meng onder de tomaten.
-
Rits de blaadjes van de oregano en hak grof. Meng onder de tomatenmengeling.
-
Meng er de rodewijnazijn en de olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout en laat minstens 30 min. rusten zodat de smaken zich goed vermengen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de tomaten in 2 en verwijder de pitjes.
-
Hak de uitgelekte artisjokken en de olijven grof en meng onder de tomaten.
-
Rits de blaadjes van de oregano en hak grof. Meng onder de tomatenmengeling.
-
Meng er de rodewijnazijn en de olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout en laat minstens 30 min. rusten zodat de smaken zich goed vermengen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
99 kcal
Vet
9.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraat
1.9 g
Suiker
1.2 g
Vezel
1.1 g
Eiwit
0.8 g
Zout
0.4 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?