- Bewaar

- Bewaar
100 % fruitijsjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(15 min. + ± 3 u. in de diepvries)
-
Schil de kiwi en snij in schijfjes.
-
Snij de aardbeien in de lengte in 2.
-
Schil de nectarine en snij in blokjes.
-
Verdeel het gesneden fruit en de bosbessen over 6 ijsvormpjes. Vul aan met het fruitsap en laat 1,5 à 2 u. hard worden in de diepvries. Steek er daarna een stokje in zet nog 1 u. in de diepvries.
Heb je geen ijsvormpjes? Gebruik plastic yoghurtpotjes, een ijsballenvorm voor gin-tonic of een muffinbakvorm.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(15 min. + ± 3 u. in de diepvries)
-
Schil de kiwi en snij in schijfjes.
-
Snij de aardbeien in de lengte in 2.
-
Schil de nectarine en snij in blokjes.
-
Verdeel het gesneden fruit en de bosbessen over 6 ijsvormpjes. Vul aan met het fruitsap en laat 1,5 à 2 u. hard worden in de diepvries. Steek er daarna een stokje in zet nog 1 u. in de diepvries.
Heb je geen ijsvormpjes? Gebruik plastic yoghurtpotjes, een ijsballenvorm voor gin-tonic of een muffinbakvorm.