100 % fruitijsjes
100 % fruitijsjes

100 % fruitijsjes

Dessert
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 0 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraat 10.1 g
Suiker 9.6 g
Vezel 1.9 g
Eiwit 1.2 g
Zout 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (15 min. + ± 3 u. in de diepvries)

  3. Schil de kiwi en snij in schijfjes.

  4. Snij de aardbeien in de lengte in 2.

  5. Schil de nectarine en snij in blokjes.

  6. Verdeel het gesneden fruit en de bosbessen over 6 ijsvormpjes. Vul aan met het fruitsap en laat 1,5 à 2 u. hard worden in de diepvries. Steek er daarna een stokje in zet nog 1 u. in de diepvries.

Tip

Heb je geen ijsvormpjes? Gebruik plastic yoghurtpotjes, een ijsballenvorm voor gin-tonic of een muffinbakvorm.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (15 min. + ± 3 u. in de diepvries)

  3. Schil de kiwi en snij in schijfjes.

  4. Snij de aardbeien in de lengte in 2.

  5. Schil de nectarine en snij in blokjes.

  6. Verdeel het gesneden fruit en de bosbessen over 6 ijsvormpjes. Vul aan met het fruitsap en laat 1,5 à 2 u. hard worden in de diepvries. Steek er daarna een stokje in zet nog 1 u. in de diepvries.

Tip

Heb je geen ijsvormpjes? Gebruik plastic yoghurtpotjes, een ijsballenvorm voor gin-tonic of een muffinbakvorm.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 0 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraat 10.1 g
Suiker 9.6 g
Vezel 1.9 g
Eiwit 1.2 g
Zout 0 g

Bekijk het recept digitaal