- Bewaar

- Bewaar
Quesadilla’s met tonijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken. Leg de mozzarella op keukenpapier en dep goed droog. Scheur in kleine stukjes. Laat de tonijn uitlekken.
-
Meng de tomatenpuree met de komijn. Roer de mosterd door de tonijn.
-
Snij of knip elke wrap van de onderkant tot in het midden. Verdeel de wrap in je hoofd in 4 gelijke delen.
-
Besmeer een kwart van de wrap (linksonder) met tomatensaus. Leg op het kwartje erboven (linksboven) tonijn en maïs. Smeer weer wat tomatensaus op de hoek rechtsboven en leg er wat rucola op. Voeg als laatste de mozzarella rechtsonder toe.
-
Vouw de linkerhoek met tomatensaus over de tonijn. Vouw daarna naar rechts en dan naar beneden.
-
Bak de quesadilla’s in de pan, het wafelijzer of in de oven.
-
Meng de rest van de maïs onder de rucola en serveer bij de quesadilla’s.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken. Leg de mozzarella op keukenpapier en dep goed droog. Scheur in kleine stukjes. Laat de tonijn uitlekken.
-
Meng de tomatenpuree met de komijn. Roer de mosterd door de tonijn.
-
Snij of knip elke wrap van de onderkant tot in het midden. Verdeel de wrap in je hoofd in 4 gelijke delen.
-
Besmeer een kwart van de wrap (linksonder) met tomatensaus. Leg op het kwartje erboven (linksboven) tonijn en maïs. Smeer weer wat tomatensaus op de hoek rechtsboven en leg er wat rucola op. Voeg als laatste de mozzarella rechtsonder toe.
-
Vouw de linkerhoek met tomatensaus over de tonijn. Vouw daarna naar rechts en dan naar beneden.
-
Bak de quesadilla’s in de pan, het wafelijzer of in de oven.
-
Meng de rest van de maïs onder de rucola en serveer bij de quesadilla’s.