- Bewaar

- Bewaar
Quesadilla's met mozzarella, parmaham, munt en olijven
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
-
Scheur de parmaham in grove repen.
-
Hak de blaadjes munt grof.
-
Snij de olijven in stukjes.
-
Bereiding:
-
Beleg 1 tortilla met de schijfjes mozzarella, de repen parmaham, de grofgehakte munt en de stukjes olijven. Kruid met zwarte peper. Leg er de tweede tortilla bovenop en druk goed aan.
-
Verhit de olijfolie in een pan of grillpan. Bak de quesadilla goudbruin aan beide kanten tot de kaas gesmolten is.
-
Haal uit de pan en laat lichtjes afkoelen. Snij daarna in 8 punten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
-
Scheur de parmaham in grove repen.
-
Hak de blaadjes munt grof.
-
Snij de olijven in stukjes.
-
Bereiding:
-
Beleg 1 tortilla met de schijfjes mozzarella, de repen parmaham, de grofgehakte munt en de stukjes olijven. Kruid met zwarte peper. Leg er de tweede tortilla bovenop en druk goed aan.
-
Verhit de olijfolie in een pan of grillpan. Bak de quesadilla goudbruin aan beide kanten tot de kaas gesmolten is.
-
Haal uit de pan en laat lichtjes afkoelen. Snij daarna in 8 punten.