- Bewaar

- Bewaar
Luikse salade met makreel en dilleroom
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding
-
Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 4.
-
Hak de pecannoten grof.
-
Snipper de rode ui en de dille fijn. Snij de augurken fijn.
-
Snij de ongeschilde appelen in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Gief af en laat afkoelen.
-
Kook intusseen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Snij in 2.
-
Meng de rode ui, de augurken en de dille onder de verse kaas en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder het vel van de makreel, breek in hapklare stukken met een vork en verwijder eventueel de graatjes.
-
Meng de gekookte aardappelen, de prinsessenbonen en de appelblokjes onder de jonge slascheuten en bestrooi met de noten. Schik er de stukken makreel op en lepel er 1 eetl. dille-dressing over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding
-
Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 4.
-
Hak de pecannoten grof.
-
Snipper de rode ui en de dille fijn. Snij de augurken fijn.
-
Snij de ongeschilde appelen in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Gief af en laat afkoelen.
-
Kook intusseen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Snij in 2.
-
Meng de rode ui, de augurken en de dille onder de verse kaas en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder het vel van de makreel, breek in hapklare stukken met een vork en verwijder eventueel de graatjes.
-
Meng de gekookte aardappelen, de prinsessenbonen en de appelblokjes onder de jonge slascheuten en bestrooi met de noten. Schik er de stukken makreel op en lepel er 1 eetl. dille-dressing over.