3 minipannetjes
3 minipannetjes

3 minipannetjes

15 min.
Aperitiefhapje
5 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 132 kcal
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (kan vooraf)

  3. Kook de pasta al dente (kooktijd: zie verpakking) en verdeel in 3.

  4. Meng 1/3 pasta met wat pesto. Verdeel over schoteltjes en versier met reepjes gedroogde tomaat. Meng 1/3 pasta met de zeevruchten en de lichte room. Kruid met peper en verdeel over schoteltjes. Meng 1/3 pasta met de diepgevroren mediterrane groentemix en het basilicum. Kruid met peper en zout en verdeel over schoteltjes. Werk elk schoteltje af met 1 koffiel. Crème de Chaumes.

  5. Bereiding:
  6. Schuif de schoteltjes gedurende 8 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de grill aan.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (kan vooraf)

  3. Kook de pasta al dente (kooktijd: zie verpakking) en verdeel in 3.

  4. Meng 1/3 pasta met wat pesto. Verdeel over schoteltjes en versier met reepjes gedroogde tomaat. Meng 1/3 pasta met de zeevruchten en de lichte room. Kruid met peper en verdeel over schoteltjes. Meng 1/3 pasta met de diepgevroren mediterrane groentemix en het basilicum. Kruid met peper en zout en verdeel over schoteltjes. Werk elk schoteltje af met 1 koffiel. Crème de Chaumes.

  5. Bereiding:
  6. Schuif de schoteltjes gedurende 8 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de grill aan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 132 kcal

Bekijk het recept digitaal