- Bewaar

- Bewaar
3 x aardappel in de schil
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat een beetje afkoelen.
-
Maak intussen de tomatenvulling. Snij de tomaten in blokjes. Snipper het lente-uitje, het knoflook, de basilicumblaadjes en de oregano fijn. Meng alles met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Maak de wijnvulling. Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Verwarm de wijn samen met de sjalot en het knoflook in een steelpan. Laat volledig verdampen. Meng onder de boter en kruid met peper en zout.
-
Maak de sardinevulling. Laat de sardines uitlekken en prak fijn met een vork. Snipper de radijzen en het bieslook fijn. Meng alles onder de cottage cheese en kruid met peper en zout.
-
Snij de aardappelen in 2 maar niet volledig door. Lepel er naar keuze een vulling in en wikkel in aluminiumfolie.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Verwarm de aardappelen ± 15 min. op de rand van een hete barbecue.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat een beetje afkoelen.
-
Maak intussen de tomatenvulling. Snij de tomaten in blokjes. Snipper het lente-uitje, het knoflook, de basilicumblaadjes en de oregano fijn. Meng alles met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Maak de wijnvulling. Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Verwarm de wijn samen met de sjalot en het knoflook in een steelpan. Laat volledig verdampen. Meng onder de boter en kruid met peper en zout.
-
Maak de sardinevulling. Laat de sardines uitlekken en prak fijn met een vork. Snipper de radijzen en het bieslook fijn. Meng alles onder de cottage cheese en kruid met peper en zout.
-
Snij de aardappelen in 2 maar niet volledig door. Lepel er naar keuze een vulling in en wikkel in aluminiumfolie.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Verwarm de aardappelen ± 15 min. op de rand van een hete barbecue.