- Bewaar

- Bewaar
Glaasje met fruitige taboulé en scampi
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Doe de bulgur in een kom en overgiet met koud water. Laat ± 15 min. weken en knijp heel goed uit met de handen.
-
Pers de halve limoen.
-
Hak de korianderblaadjes grof.
-
Verwijder de pitjes uit de halve granaatappel.
-
Pel de pistachenoten en hak fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan of grillpan en bak de scampi's. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de bulgur met een koffiel. limoensap, de helft van de koriander, de granaatappelpitten, de pistachenoten en de kefir. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over mooie aperitiefglaasjes.
-
Leg er telkens een scampi op en werk af met de rest van de koriander en wat microgroenten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Doe de bulgur in een kom en overgiet met koud water. Laat ± 15 min. weken en knijp heel goed uit met de handen.
-
Pers de halve limoen.
-
Hak de korianderblaadjes grof.
-
Verwijder de pitjes uit de halve granaatappel.
-
Pel de pistachenoten en hak fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan of grillpan en bak de scampi's. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de bulgur met een koffiel. limoensap, de helft van de koriander, de granaatappelpitten, de pistachenoten en de kefir. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over mooie aperitiefglaasjes.
-
Leg er telkens een scampi op en werk af met de rest van de koriander en wat microgroenten.