- Bewaar

- Bewaar
Clafoutis met frambozen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozen ontdooien en laat goed uitlekken in een vergiet.
-
Vet vuurvaste ovenschaaltjes in met de boter.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng alle ingrediënten (behalve de frambozen) onder elkaar en verdeel over de ovenschaaltjes.
-
Verdeel hierover de frambozen en bak 30 min. in de voorverwarmde oven. Clafoutis smaakt het lekkerste lauw maar kan je ook afgekoeld serveren.
-
Tip
-
Geen frambozenseizoen? Je kan deze clafoutis ook maken met diepgevroren frambozen. Laat de frambozen eerst ontdooien en laat goed uitlekken in een vergiet.
Je kan dit dessert vooraf klaarmaken. De avond zelf verdeel je de frambozen over de taartjes en bak je ze in de oven. Zo kan je de clafoutis supervers opdienen!
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozen ontdooien en laat goed uitlekken in een vergiet.
-
Vet vuurvaste ovenschaaltjes in met de boter.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng alle ingrediënten (behalve de frambozen) onder elkaar en verdeel over de ovenschaaltjes.
-
Verdeel hierover de frambozen en bak 30 min. in de voorverwarmde oven. Clafoutis smaakt het lekkerste lauw maar kan je ook afgekoeld serveren.
-
Tip
-
Geen frambozenseizoen? Je kan deze clafoutis ook maken met diepgevroren frambozen. Laat de frambozen eerst ontdooien en laat goed uitlekken in een vergiet.
Je kan dit dessert vooraf klaarmaken. De avond zelf verdeel je de frambozen over de taartjes en bak je ze in de oven. Zo kan je de clafoutis supervers opdienen!